Skip to main content

ET DEDIKERET HOLD,
DER BRÆNDER FOR AT GØRE EN FORSKEL

HM Regnskab

Det er ikke kun virksomheden,

der er gået i arv

 

I 2014 overtog Hans-Jacob Møgelmose, indehaver og direktør, virksomheden fra sin far. Siden er der kommet nyt navn, nye ansigter og nye kunder til

Men selvom meget har ændret sig siden, er der én ting, der forbliver det samme:

Vores passion for at gøre livet nemmere for virksomshedsejere og selvstændige. På en ordenligt, ærlig og nærværende måde.

I dag er vi otte ansatte fordelt på vores to afdelinger i Aalborg og Brønderslev. – Og vi bruger størstedelen af vores tid på at hjælpe vores kunder med at vækste på en fornuftig og holdbar måde.

3 ting, du skal vide om HM Rengskab:

Vi er ordentlige til fingerspidserne

At være ordenligt betyder rigtig meget for os, og det er noget vi har med i alt, vi gør. Selvom det falder os helt naturligt, gør vi os alligevel umage. Både overfor hinanden og overfor vores kunder.

Vi tror på, at vi kommer længst med ærlighed. 

Sandheden skal høres fra børn, fulde mennesker… Og din revisor. Vi siger til, hvis noget er i uorden, og hvis du spørger os om vores mening, så får du den. – det er mest fair overfor både dig og din forretning.

Vi er der for vores kunder, når de har brug for det. 

Vi er der, når vores kunder har brug for det – på den måde, de har brug for. Vi kan mere end årsopgørelser og månedlige bilag. Vi kan rådgive og være den partner, som du kan spille bold med om alt fra strategi til virksomhedens fremtid.

Mød hele holdet bag HM Regnskab her:

Det er os, der knokler for at gøre det nemmere for dig at drive virksomhed.

Hans-Jacob Møgelmose

Revisor HD-R

Preben Møgelmose

Revisor HD-R

Mona Frederiksen

Bogholder

Rasmus Andersen

Revisorassistent

Gitte Elsig

Bogholder

Maja Frost Andersen

Kontorassistent

Cecilie Behrndtz

Bogholder

Kontakt os her

Vi er helt nede på jorden, men vi tør godt at drømme stort på dine vegne

Er du på udkig efter et regnskabsfirma, der har styr på tingene, har forståelse for din forretning og taler et sprog, der er til at forstå? Så er du landet det rette sted. Hos HM Regnskab brænder vi med hud og hår for din forretning – og vi har altid tid til dig.

Skal vi vende dine behov og din virksomhed over en kop kaffe?

Vi har kontor i Brønderslev og Aalborg, hvor der altid er kaffe på kanden. Vi kommer også gerne til dig – eller tager en uforpligtende snak over telefonen. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Ring til os på +45 9882 1433 eller skriv til os via vores kontaktformular.